Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÖD åt JULEN! DÖD åt hedendomen! Ned med traditionerna!


MÅ BOCKARNA BRINNA I NATT!

Må bockarna brinna i natt

De symboliserar Satan

Mitt humör går från dåligt till glatt

om det kastas en "cocktail" från gatan

Till storms mot allt avguderi!

Nu stundar det andra tider

En ikonoklast går förbi

ser styggelserna och lider

 

LARZ GUSTAFSSON 10/12 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2019-12-10 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP