Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


Julefrid (i mån av tid)


I mån av tid
ska vi nog
kunna
uppbringa
lite julefrid

Ni hör själva
hur det låter

Det är nästan
så att man gråter




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-11 11:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Krossa julen!

2019-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om mångas stressiga tillvaro!
2019-12-11

  Feliaxel VIP
Man får ta sig tid för det som är viktigast
2019-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP