Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Verka men inte synas" -Wallenberg


FREUDIANISMENS FINANSIÄRER

Weinstein
Epstein
Saville
Polanski
B.Singer
W.Allen
Freudianismen i Hollywood

*
Gängkriminaliteten är en tacksam
avledningsmanöver för
de kriminella örnnästen i Sverige
vilka bedriver diplomatisk brottslighet
med kapitalets finansiärer,
som utnyttjar dessa till skitjobben.

Guldkusten - Halland
Finansmaffian i Torekov (Båstad)

Polismyndigheten är delvis manipulerad
liksom Statsminister och kommunpolitiker
andra är korrumperat lojala
liksom lokaljournalistiken.

Ingen klok människa tar demokratin
på allvar i sådana småpåvesamhällen.

*
Den legaliserat psykologiska hjärntvätt
som bedrivs av suspekt legitimerade
terapeuter,beteendevetare,personlighets-
utvecklare mfl inom det Freudianska
stamträdets psykiatriska vildhavre,
är i grunden politiskt och religiöst
förankrade.

*
De 1:a stadsfästa lagarna dikterades
av mördare och tjuvar.

*
Alla som ljuger vet att alla ljuger,
liksom den 1:e att förneka en konspiration,
är konspiratören själv.

*
Människans största misstag är misstaget
låta allt som hänt hända igen,
vilket beror på att hon inte vill minnas
sina misstag,
för det heliga könets outsläckliga lust,
och de omättliga magarnas hunger,
som går före hjärtat och förståndet.

*
Rasisten är en självmordsbenägen
Misantrop,som vill utrota sin egen art,
"Homo sapien"

*
Antisemitism är ett begrepp som ofta
används av judar själva mot judar
i konkurrens om världsbanken,
(Cecare Lombroso)

Sedan den i lag förbjudits,
åtnjuter de diplomatisk immunitet.
( United nations conference on
Diplomatic intercourse and immunities)

*


Varsågod och skölj !

Sen blir det rotfyllning
utan bedövning,
som ett rofyllt problem.

*





Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2020-05-15 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP