Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skuggan av berget



kryper baklänges de vinglande gångarna
glimtvis lyser solen in
ett som säkert är tar mig aldrig ner i djupet mer
för själen brister av sorgen
har förbrukat för många liv, bara ett kvar
att ingen vet hur andra mår eller förstår
ingen vet förrän de förtvivlade står kvar
visst finns de som står bland skuggorna
förvissad om en har många namn

mirakel ebbar aldrig ut
även om vi drömmer
tar aldrig drömmarna slut
din magi är den som får dig att växa










Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2019-12-12 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP