Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den ursprungligen den 28/12 2015 tillsammans med jag fann breven 2017-04-21 19:12 av the wildcat (medlemsid: 79522)


långt bortom gryningen



där andas och lever stilla väntan
Så länge kärleken är vid liv finns gryningen
lägger strimman av guld i din hand
Sjung mig ett leende
vi ser dagen vandra förbi
hör dina ord genom mina ögon
kostbara ord dalar som stjärnbarn
i mina kupade händer

där finns varken vinter eller höst
finns bara vår och sommar
bara nu i mitt bröst

*

Kommentarer på långt bortom gryningen

Black Rose Weirdo - 2017-04-21 19:39
Underbar! Särskilt slutfasen.


anm. Reviderat litet i ursprungstexten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2019-12-12 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP