Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Journalistisk källkritik"av Sten Wiking


WHO HAS EATEN THE CAKE ?

Rättvis källkritik skall efter granskning
av källmaterial primärt,sekundärt och
tertiärt,ontologiskt utifrån dess substans,
kännas som en rotfyllning utan bedöv-
ning eller avrättning,
utan förmildrande omständighet.

Rent tekniskt handlar källkritisk gransk-
ning av källmaterial,att sprätta upp mag-
säcken på gästerna för att se vem i säll-
skapet som ätit kakan,vilken var reserv-
erad till ers majestät.


*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2020-05-16 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP