Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden skrattar vild


Vinden dansar vild
Våra hjärtan glöder
Jag andas i ditt hår
Kysser dina lår
Du smakar salt
Du doftar du
Kärlekens anarki
råder i vår befriade
gränslösa existens
Vinden sjunger vild
Våra jag glöder
Vi springer genom
skogen som besatta
nakna och lyckliga
och slänger oss i sjön
En svart sol brinner
utav sanning
Du får mig att
explodera ut i ljus
Kysser dina lår
Jag andas i ditt hår
Vinden skrattar vild.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2019-12-15 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP