Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst är det underbart ändå


snart kommer fjärde advent
och tomten lägger paket under granen
efter glögg och mistel
nalkas med raskande fart
det nya året, den löftesrika tiden
då är då alla rannsakas och själen släpps fri
gymmen är fyllda till taken
och rökare stressar runt godishyllorna
men de som härdar ut
kan på mörkret se ett slut










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2019-12-16 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP