Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonklockan


Nu slår aftonklockan 6 slag kvällen är mörk,
vi går med långa steg mot julafton och nya året
Grannens hus, adventsljusen tända
belysningens slingor vackert rundade husets grind
mumlet från kanalen, katten som spinner
hoppet rör mig med sitt ljusfinger
axlarna sjunker ner, känns som du ler




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2019-12-18 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP