Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


när jag gått av tåget


ser det försvinna förbi nästa station
du försökte berätta sanningen om din broder
men jag kunde inte läsa tidtabellen
och det kan jag inte förlåta mej
kände något var där jag inte såg
något förfärligt, men jag blundade
det gör så ont älskade Uggla
havet brister mig
visste inte sånt fanns
hjärtekramar<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 665 gånger
Publicerad 2019-12-20 13:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du är bäst kram<3
2023-07-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP