Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonvädret klokuggla



är alltid underbart med dig oavsett väder
du är en del av mitt hjärta
blir lycklig varje gång jag tänker dig
vaknade utvilad, annat var det förrgår
tankarna mumlade natten igenom, alla sömntåg
var inställda, men somnade i går före kudden
tvättmaskin snurrar för högtryck
dagen i dag full av glädjeendorfiner
ska hämta pojkarna, hoppas allt går bra
önskar så du varit här
men du mår bättre för varje dag
finns det mera att önska då
julekram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2019-12-21 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP