Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om sånt som blev bra

 

 

men bara för oss
som lämnades kvar med en suck
av lättnad

 

och lättnaden
hittar mig bland dina kläder, räkningar
och svepning
kistval och uteblivna blommor

 

lättnaden
att allt som inte borde varit
är försvunnet

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-12-22 20:18



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker om tonen i orden.
2019-12-22
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP