Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försoning med mig själv - en ansats


Bekännelser (andra kapitlet)










Och för att slippa försvara mig blev jag full och fet och ful i mun.




Övriga genrer av Fröken Barbarén
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-07-03 12:25



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Tja, en försvarsmekanism antar jag som går ut på att likna det man redan känner till...bara det kan vara en trygghet...Skitbra!
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén