Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

København










Ytterligare sjuttio mil,
ännu en back flyktsoda
och återigen
denna insikt
om värdet
av ingenting.









Fri vers av Fröken Barbarén
Läst 721 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-09 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du ställer det rätt
på sak
i scen!
2006-09-09

    sphinx
Lysande slut på en lysande inledning. Gillar denna mycket!
2006-09-09

  Myself
men hallå,gillar din stil-gillar det korta.
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén