Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Postpubertal förmåga


Från 28 till 14 på tre röda










Och jag låter det hända igen,
jag körs över
och återvänder till Imperiet

och svart kajal




Fri vers av Fröken Barbarén
Läst 654 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-10 15:32



Bookmark and Share


    Morbide
tankeställande text och det är det som gör allt så charmigt
2007-03-10

  jimmy welleby
Mmm, jag vet. Fast jag skippar kajalen. Vill låta fjunen växa istället.
Skönt associativ....kan man säga så?
Tack
2006-12-02

    ej medlem längre
eh..
känner igen.
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén