Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åser ovan åsar

imma eller dimma lägga sig som Eftermiddagens kränkta blekhet
Timmen i startblock
Men inget av det vi erfar minns sig självt
Inte ens den asiatiske turistinspelningen,0 med zoom och panorering, minns oss




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-23 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP