Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julafton 2019


Nu föds ett barn.

Nu föds ett barn,
och nu och nu.

En gång var du
det barnet.

Det underbara
underbarnet.

Och jag.

Det svåraste av allt att förstå!

Att också jag
var ett under.

Må varsamma händer
välkomna varje
nyfödd varelse
till världen.





















Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-16 21:56



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Tycker om tanken att vi alla
har varit barn. Detta har du fått fram
på ett bra sätt, lätt för läsaren att
följa.
2020-05-21

  Öknens Ros VIP
Det borde vara så, men tyvärr är det inte alltid på det viset.
2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP