Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min jul

I år har jag försökt
njuta av december.
Inte stressa,
bara göra de jag vill.
Njutit av ljusen,glittret
granen,snön, sångerna.
Vänner ,gemenskap
spel,pyssel, glädje.
Kramar snälla ord
och jag tror jag lyckats.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-26 12:44



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Precis så tro jag de flesta av oss innerst inne vill avnjuta julen.

2019-12-30

  Maria Sundelin VIP
Vad bra
Kramar
2019-12-30

    Sefarge VIP
Good for you!
;)
2019-12-30

  Maj-Lis VIP
Det låter bra
2019-12-27

  Rise Little One
God fortsättning vännen!
2019-12-26

  anits VIP
Det låter underbart.
2019-12-26

  ULJO
Härligt att höra

2019-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP