Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SVÅRASTE AV LEVNADSKONSTER

Det finns människor som det
inte finns någonting att säga
om.

Hur det kommer sig,
beror naturligtvis på att,
de gör ingenting,
säger ingenting,
och
är ingenting.

Av en biografi med sådant
grundmaterial,
blir det därmed ingenting.

Möjligen en summering
i tre ord : föddes,levde
och dog.

*
I särskilt enskilda fall,
kan det röra sig om en person
som verkligen lyckats
leva sitt liv ifred,
ifrån andra människors
inblandning,
vilket lär vara den svåraste
av levnadskonster.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2019-12-27 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP