Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå Hancke & Srebrenica: Serbien betalade med blod 1999 under NATO bombningarna, alla lider i krig även "dessa onda"... https://www.youtube.com/watch?v=N2MorXHqGAc


Den vita staden

Allt det vackra sätts nu i brand
När främmande styrkor invaderar vårt land
Kyrkorna finns ej längre och sjukhusen brinner
David mot Goliat, men nu är det jätten som vinner

Flinande män i dyra kostymer skålar i glas
När framtiden vår nu går i kras
Mödrar och barn skriker av fasa
När allt vi byggt upp nu kommer att rasa

Vad har vi gjort för att förtjäna detta?
Okända män som säger sig göra det "rätta"
De kom ifrån ingenstans och törstar efter blod
Nationen sörjer, oändliga tårar blir till den djupaste flod




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-27 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord