Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...eller så dör vi? Vem har fått sin framtid förstörd?: Greta i Sthlm city med sin kändismamma och närhet till allt? Eller barnen i Afrika, Afghanistan etc som tvingas till att bli soldater, giftas bort, svälter etc? https://klimatsans.com/


Lyssna på Greta...

Jag står här på gatan och högljutt agiterar
"Mänskor" på knä när argumenten fallerar
Tårarna flödar, journalisterna kysser mina fötter
Vad är sant, vad är falskt? Så oviktigt att söka denna profetens heliga "rötter"
För jag tänker få elever att strejka
Men ack, det är ju blott en saga som jag tänker fejka!

Malerna Ernman, hon ler ju konstant
För tramset det är ju alltjämt bastant
Flygskam, flygångest, Ropen de ständigt ska skalla!
När "Jeanne de Arc" fåren på torgen nu måste valla!
Politisk korrekthet sägs vara den bästa medicin
Sätter sprätt på vartenda ben och väcker varje endorfin

Likt en flygande mattar nu reser jag
Vinner medias hjärta dag för dag
"Ty miljöfrågan kommer aldrig till ända!"
"Klimatet är ej någon tråkig dagslända!"
"Jag vet ju faktiskt allt, `besegrar` sura gubbar som jag klår
"En helig ikon som blott fyllt 16 år!"




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-12-27 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord