Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden och Hjärtat


plötsligt där

i vinden och hjärtat

kom dagen med sitt ljus

 

det var i händer 

mjuka samman krökta fingrar

blodet som bankar, slår mot sina väggar

 

det förunderliga som skälvde

allt vackert åter till liv

det som lät sig stormas

 

...men även hon som lät sig hållas.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-02 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP