Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta änglars död


Hej jag heter John Fjärman, det är jag det.
JAG SA ATT JAG HETER JOHN FJÄRMAN!!
Jag mår för jävligt, men annars så är det bra.
Man ska passa sig noga för blickarna på stan.
Jante kan vara en mycket aggressiv parasit.
Nyårsdagen är den mest självmordsbenägna
på hela året. Den högst pregnanta känslan av
att befinna sig på fel planet och i fel galax, i fel
kropp, och i helt fel tid. Jag vill att ni hurrar
för mig när jag är död. För det är hemskt att
leva, men också skönt att gå längs med den
svällande ån tillsammans med en god gammal
vän och tänka att våren är här och drömmen
om att få kyssa en kvinna bränner i kroppen.
Allt mitt dåliga mående någonsin är min jävla
mors fel. Jag hatar henne så fantastiskt mycket.
Far var ett stinkande kukhuvud som knullade
allt som rörde på sig, en svikare av den värsta
sorten, jag hoppas att han brinner i helvetet.
Jag slaktade och åt upp dem båda två, mums
vad gott. Själv så är jag en mycket trevlig och
snäll man i mina bästa år. Mördandet av barn
har jag bara som ett sidoprojekt, det är ingen
som skulle kunna misstänka mig för att vara
en kallblodig mördare. Det är Gud som ger mig
ordern att döda, så jag kommer att bli rikligt
belönad i himmelriket en underbart vacker dag.
Jag är pastor i en frikyrkoförsamling här i vår
lilla idylliska och pittoreska stad, och jag har
även uppdrag för det kristdemokratiska partiet.
Jag har ett mycket gott anseende och tar även
emot människor för själavårdande samtal och
andlig vägledning. Jag har tappat räkningen
för länge sen på hur många barn jag har mördat.
Morden har skett i hela mellansverige, och jag
har njutit så passionerat hela tiden av att se de
små liven plågas så oerhört mycket, och deras 
skräck och hoppet som släcks i deras bedjande
ögon. Jävla me too-rörelsen! Kvinnor ska finna
sig i att vara det naturligt underlägsna könet!!
Kuvade, underdåniga, servila, krypiga, och veta
sin plats i hemmet, vid spisen och tvättmaskinen.
Straffarbete för alla homosexuella i särskilda
läger ska vi också fixa!! HÖRRU JOHN NU ÄR
DET DU SOM HÅLLER KÄFTEN MED DINA
UNKNA ÅSIKTER, ANNARS SÅ SKA VI STYCKA
OCH ÄTA UPP DIG!! Jag bara fantiserade lite,
jag menade inte allvar, snälla var inte arga på mig,
jag bara är lite mycket psykiskt störd, inte ens
psykiatrin tar emot mig längre, mamma mamma!!
Åh kära Gud förlåt mig för alla mina grava synder!!!
Jag skulle vilja olja in Jimmie Åkesson och ta honom
bakifrån i en het bastu, åhhh Gud jag dööööööör...
På häktet, till vakten vid klädbytet: Säj bara till om
du vill att jag ska runka av dig du changdobla vakt...
Högsäkerhetspaviljongen i Växjö: Jag förolämpade
en patient fult och grovt, åh jävlar vad mycket mul
jag åkte på... ahh så ljuvligt med riktigt bögstryk!!! 





 





Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2020-01-03 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP