Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag 2, 2020

Ännu ingen vår
Allt är precis som vanligt
Inte en bofink

Inga bäckar som porlar
Vär fra komt da vindarna




Bunden vers (Tanka) av Annie b'larsson VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-02 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP