Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÖM ICKE 27 JAN 2020 THE JEWISH NAZIS

Var gång förintelsen dammas av
i historien,
och som vanligt går i repris i medierna,
nämner ingen det faktum,
att judar själva iscensatte alltihop,
från Lombrosos kriminalantropo-
logiska rasteorier
där Judar som Adolf Eichmann (SS)
Reinhard Heydrich ( SS )
Gunther Löwy ( SS )
Rudolf Hess ( SS )
Goebbels ( SS )
Himmler ( Gestapo )
till superjuden Hitlers "Min kamp"
( Identisk Dna som Einsteins
Hablogrupp E 1 b1b1) samt faderns
sida Alois Hitler ( Shicklgruber)
Frankenberger.
Mfl.






Finansieringen av kriget sköttes därtill
av judiska bankirer och finansmän,
emedan tyska folket var bankrutt.

Över 150000 judiska män deltog i SS
och Hitlers armeer,
ofta självvalt för att klara livhanken,
tyvär så blev de så bra skådisar
att de blev några av den tyska arméns
effektivaste soldater med många ordnar
och utmärkelser för tapperhet i fält,
de blev Hitlers mest betydande nazister.

Utan den judiska inblandningen skulle
förintelsen aldrig kunnat äga rum.

Frågan som aldrig vågat ställas,
lär aldrig få något svar,
så länge världen är tyst.

*






Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2020-01-03 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP