Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Starlet


Stjärnorna skiner i oss




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-04 10:39



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Fyra ord som ger mig hela himlavalvet inombords; tack!
2020-01-04

  Öknens Ros VIP
Så få ord, så mycket känsla.
2020-01-04

  Marita Ohlquist VIP
"Stjärnorna skiner i oss"
Underbar formulering!
2020-01-04

  Lottie Ålhed VIP
”We are stardust ”kommer jag att tänka på angående den fina dikten.
2020-01-04

    ej medlem längre
fantastisk bild mitt ute i ingestans, som ultraviolett guld. den finaste färgen.
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP