Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ULTRAKÄNSLIG

Ultrakänslig

Ser en helhetsbild ta form

Minsta lilla

river upp en känslostorm

Ultrakänslig

Jag trivs utmärkt i min borg

Ultrakänslig

Det finns annan

värre sorg...

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/1 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2020-01-04 11:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Detta känner jag igen från mitt jobb inom barnomsorgen, det bästa var att hitta en lugn vrå, läsa en bok eller bara sitta och prata en stund.
2020-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Ni har rätt bägge (östgötska) två.
2020-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Spot on, m8.
2020-01-04

  Koloristen
E'ru HSP, e'ru re?
2020-01-04

  Lottie Ålhed VIP
Högkänslighet kanske?Applåd.
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP