Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon....

Med en tom blick och ett påklistrat leende
hon är där, men inte sant seende,
totalt omedveten om verklighetens skeende.

I en offerroll har hon klätt sig,
som en parasit suger hon energi från sin nya lakej,
allt för att få stå i centrum i detta egenhanda skapade ståhej.

Sin egen gudinna i sitt egna kloster,
förstår hon inte hur andra oförtjänt får hennes eftertraktade chefsposter,
till stöd en ny nyttig idiot, ett nytt själsligt plåster.




Bunden vers (Rim) av JanneD VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2020-01-06 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP