Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BORTKOLLRADE

Man kollrar bort oss med nollor

och helst ska de vara många

Man kollrar bort oss med nollor

Lyckan är SÅ lätt att fånga...

Lätt fånget, lätt förgånget

Det får man aldrig höra

Man kollrar bort oss med nollor

och vi är idel öra

 

 

LARZ GUSTAFSSON  6/1 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2020-01-06 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP