Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn och lycka

om det inte ger mig lugn eller lycka vill jag inte ha det

men du får mig att le...även i drömmarna

och vissa dagar är en evighet några minuter

och precis som månen skall jag med passera

och när jag älskar då är det förevigt,

även om vi inte är eviga

vi bygger eldar och faller i

bränner oss på glöden 

svalkar oss i askan

Jag tänker kanske skall man vänta i en sekund

innan man går vidare om en minut

sedan börjar det om

det fanns dagar av liv, passion och lust

det fanns dagar av tomhet, undran och sorg. 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-09 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP