Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CENCURERADE SANNINGAR

De som censurerar sanningar,
avslöjar sig själva som bedrag-
are och lögnare.

Att censurera en uppenbar
sanning,
är som att försöka säga till
folket att solen skiner
fast det regnar.

*
Någon kommentar på det !

-Nej !

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2020-01-07 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP