Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
wip


En Liten Stund Till

Ifall du väntar på ett tecken eller något som visar vägen
ifall du sörjer blint bland den stora stormen av melankoli

Se dig om, du lilla och du väna
älvafolket dansar fortfarande runt omkring i ring
mirakel sker ofta nog och vinden vänder då och då
Se dig omkring, du med din ömtåliga själ
det är inte alltid samma sak som skapar blekheten du bär inombords
det kan vara så att du helt enkelt börjat glömma bort
att skåda utåt, att se utan att se din inre värld

Så om du kan, försök att fortsätta så gott du kan
Så om du kan, ge inte upp just än
Så om du kan, låt bli att lämna innan din tid

Så om du kan, lev blott en stund till,
för det händer att du finner någon att älska
något som ger genklang djupt inuti

Inte ofta, nej, men för ett fåtal
och även för oss som inte tar sig så långt
kan man i alla fall ta med sig att man tog sig litet längre
än man trott sig klara av

Så om du kan, försök se älvorna dansa
en liten stund till, du lilla och du väna

.. blott en liten stund till.




Fri vers (Fri form) av Jethro del Cielo
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-08 05:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jethro del Cielo
Jethro del Cielo