Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG STRUNTAR I IRAN

Jag struntar i Iran

och tröttnar snabbt på tjat

Jag tar och stänger av

min tv-apparat

Jag orkar inte ha

en åsikt om allting

Och vem kan tvinga mig

när allt kommer omkring?

 

Mitt liv är allt för kort

för nyheter och sport

Jag ägnar mig åt budskap

av en annan sort

Och passar inte det

så köp dig spikskor då

Dra listigt härifrån

Du har ju lärt dig gå

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/1 2020

 

Några frågor på det?




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2020-01-08 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP