Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM JAG VORE GÄST HOS JILL

Om jag vore gäst hos Jill

om jag satt på Jills veranda

skulle jag nog ryta till

mot all vidrig propaganda

USA förser oss med

Lögnerna som fyller media

Sen skulle jag föreslå:

"Om du tror, Jill, låt oss bedja!"

 

LARZ GUSTAFSSON 8/1 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2020-01-08 18:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om du skulle vara gäst hos Jill skulle jag inte missa den för någonting i världen:)
2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP