Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© T-Shirt logo /Sten Wiking/Licentia poetica


INSPIRATIONENS MODER

När en diktares musa,
försöker vara civiliserad
utan att förnedra sig,
tillsammans med andra,
är denna inspirationens
moder och diktares amma,
färdig att föda och till-
kännage diktarens poem
för världen.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-01-09 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP