Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lavendelblad

Kom här
mitt kära barn
Lägg dig till ro
under mitt molnbolster
Bland kamomillblom
och lavendelblad
I natt
skänker jag dig
min sömn
Vyssjar och sjunger
sorgens alla tårar
till ett stjärnregn
på himlen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-09 18:19



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Lavendelnatt och vyssjesång.
2020-07-05

  Seasons VIP
Wow vad vackert, rogivande
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP