Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörande vacker sorgsamhet

Fick en förfrågan igår

Så hedrande och sorgsen

Att jag var tvungen att bita ihop

För att inte visa hur mycket den

Berörde mig in i själen

 

Så nu sitter jag här

Med en uppgift så

Berörande sorgsen

Att mitt hjärta värker

Av  berörande vacker sorgsamhet




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-10 09:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förstår att du har fått ett hedersuppdrag och jag är övertygad om att det du gör
blir bra!
2020-01-12

  Lars Hedlin
Stark och berörande!
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP