Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-03-25 10:25 av the wildcat (medlemsid: 79522)


ibland hinner livet oss ifatt



då bleknar våra skratt
när vi får besök av någon
som knackar hårt på vår dörr
Någon vi känner igen från förr
som ropar
"Mitt namn är förtvivlan"
För att vi ska älska oss själva
måste vi ta av oss skorna
gå barfota över det ömtåliga gräset
sätta oss ner så vi ser blommorna
och hör fåglarna sjunga
Det är viktigt att alltid tänka så
det är så lätt att trampa fel
då skaver själen
den som litet har bättre mår
den som mycket har mera bekymmer får
mister gärna kontakten med "rötterna"
det ser vi överallt i dag
ett litet företag är människovänligt
medan den stora koncernen är marknadsvänlig
människor blir bara brickor i ett
kapitalistiskt spel - att öka vinsterna
för aktieägarna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2020-01-10 16:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Stämmer skriver under
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP