Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄR PÅGÅR ETT VERK

Här pågår ett verk

Här byggs det ett slott

på grundval av det

jag redan har fått

Det gamla försvann

Det nya tar form

Det nya från Gud

vars makt är enorm

 

När himmelens Gud

får bli arkitekt

kan inget bli snett

Då blir allt perfekt

Och det som jag byggt

blir futtigt och grått

Ett fallfärdigt torn

från tider som gått

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/1 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2020-01-10 19:07



Bookmark and Share


  Koloristen
JA!
2020-01-13

  Lottie Ålhed VIP
Sista raderna säger mycket om din starka tro, Vackert skaldat.
2020-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Tack!
Jesus är Gud. Den Ende Sanne Guden.
2020-01-11

  Fredrik Axelsson
Gillar detta! Radikalt att förminska sig själv och acceptera en större makt/process utanför sig själv. Kraft!
2020-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP