Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Du vill rusa ut i natten
du vill skrika men har ingen röst
du vill dricka, det finns inget vatten
du letar virrigt, maktlöst efter tröst

du andas in, du andas ut
bröstet krymper, hjärtat bankar
du ser ingen början inget slut
du är tom och tömd på tankar


att dö vore bättre än detta
som gör att du inte känner
något förutom kyla, hetta
du är ensam, du har inga vänner

var är ljuset, som en gång fanns?
du famlar runt i klibbig dimma
tankar kommer, ge livet en chans
när är den över - gryningens ångesttimma?




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-10 22:30



Bookmark and Share


  MissCaylin
Bra skrivit! Känner så igen mig.
2020-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra rimmat om ångestens förlamande grepp.
2020-01-14

  Öknens Ros VIP
Sådan är ångesten.
2020-01-11

  Gunnel Eriksson VIP
Intressant beskrivning och bra rim.
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP