Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NO PASARAN!

No pasaran!

Släpp ingen djävul över bron

No pasaran!

Inget som förorenar tron

No pasaran!

Det här är ingen allmänning

No pasaran!

Här hjälper ingen mutpenning

 

LARZ GUSTAFSSON 11/1 2020

 

Om jag inte vill ta del av vissa nyheter,så låter jag bli. Livet är för kort. Och jag vägrar att anpassa mig till allmänhetens önskemål. Det är inte allmänhetens förväntningar på vad jag ska ta del av som gäller. Här råder MIN lag.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2020-01-11 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP