Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är jag poet

Idag är jag poeten vars enda sällskap är det brutna sinnet
Idag är jag poeten som ser ljuset; men det ligger i det trasiga sinnet blott
Jag är poeten som vandrat inom Edens trädgård, så som världen var i början
Och jag är samma poet som avvisades till den sjunde cirkel
Idag är jag poeten som kan finnas i ensamhet
Men jag är icke ensam, ty du påminner mig; att jag är
Jag är poeten som försöker navigera min väg till sunt förnuft i det skymda
Men det finns åtminstone inspiration i galenskapen idag
Det finns åtminstone en viss skönhet inom kaoset
Jag är poeten som ständigt misslyckas med att uttrycka sitt arbete
Ty mitt sinne ligger inte i ord, min smärta icke i koncept
Igår är jag död
Imorgon är jag blind
Men idag är jag poet




Fri vers av Poetiqa
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-11 16:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem var det enligt Bibeln som blev avvisad/förvisad från himlen?
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Poetiqa
Poetiqa