Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLA VILL MÖTA ÄNGLAR MEN INGEN VILL MÖTA GUD

Alla vill möta änglar

men ingen vill möta Gud

ty synden i mänskan står inte

ut med Hans kärleksbud

Alla vill möta änglar

men Jesus är obekant

Han finns där på armlängds avstånd

och är inte intressant

 

LARZ GUSTAFSSON 11/1 2020

 

Bibeln VARNAR uttryckligen för ängladyrkan.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2020-01-11 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP