Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖDMJUKHETSBRIGADEN

Här kommer Ödmjukhetsbrigaden

Och då ska alla hålla med

Här kommer Ödmjukhetsbrigaden

mitt i en tid som är ur led

Man kastar sten på den som inte

vill acceptera dess överhöghet

Här kommer Ödmjukhetsbrigaden

En formlig orgie i självgodhet

 

LARZ GUSTAFSSON 11/1 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2020-01-11 19:43



Bookmark and Share


  Koloristen
Och oliktänkade kallas ofta för "nazister" eller i alla fall "hatiska". Märkligt att dessa brigadister aldrig förmår städa framför egen dörr!
2020-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP