Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är inte en berättelse om en leksakskanin. Detta är berättelsen om en äkta, tom människokanin. Som kunde tala: "bla-bla-bla-bla-bla."


Favoritkaninen


Det är som om det som var, inte har varit. Men jag vet ju att det var, och även om sanningen är den att min bästa vän inte var mer än en låtsaskanin. Så blir ju minnet av lyckan inte mindre för det, kanin som kanin. Du var min favorit så vit och fin, men ack så kall och tom. Inuti fanns ingenting, bara hö. Favoritkaninen min, adjö.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-12 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP