Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krysantemknopp Haiku


Trots att den är spröd
är den ej lätt att bryta
krysantemens knopp




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2020-01-12 08:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
nej
2022-11-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP