Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG ÄR INTE RÄDD FÖR DÖDEN

Jag är inte rädd för döden

rädd som jag har varit förr

Ty jag öppnade för Frälsaren

mitt hjärtas slutna dörr

Frid och glädje mot mig strömmar

inte ångest som förut

Endast Gud vet när min vandring

här på jorden ska ta slut

 

LARZ GUSTAFSSON 12/1 2020

 

Men ta inte ut glädjen i förskott! Jag kanske blir kvar på jorden flera år till...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2020-01-12 15:13



Bookmark and Share


  Koloristen
Hela världen är i den ondes våld. För den kristne är döden en vinning.
2020-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP