Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller en tår

Det faller en tår

Ensam och ledsen den är

Mitt hjärta gråter




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-12 17:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan berör
2020-01-16

  Millner VIP
Tå?

Försök med gladare dikter.
2020-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Ibland är det som känns tungt bortom tårarna.

2020-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP