Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilseledd persilja

I landet vaknar
persiljan alltför tidigt
Snötäcket saknas




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-12 19:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kan riktigt se persiljan yrvaket sträcka på sig, titta i almanackan och säga: "Nääe...va nu 'rå???"
2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP