Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drogen

Kärlek är giftigt.
En förnimmelse av lycka,
Men dödligt likväl.

Kärlek är min drog.
Jag förundras över den,
Jag hatar den så.

Kärlek kommer döda mig.
Inte nu idag,
Men imorgon,eller senare.

Kärlek är en anledning.
Att blicka bakåt,
Och placera pistolsmynningen mot tinningen.




Fri vers av Valkyria
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-07-04 01:50



Bookmark and Share


  skaparen
Helt rätt. Starkt.-
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria
Valkyria